Web Development10 Λόγοι για να φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα

August 7, 2019by iwebforyou
https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/10-logoi-gia-na-ftiaksete-istoselida-1280x720.jpg

Σήμερα η ανάγκη μια επιχείρησης να έχει παρουσία στο Internet είναι επιτακτική ή ακόμα περισσότερο… μονόδρομος! Είναι πολλοί λόγοι που μια επιχείρηση χρειάζεται να έχει μια ιστοσελίδα. Μερικοί επαγγελματίες  όμως δεν θεωρούν ότι είναι τόσο σημαντικό να έχουν ιστοσελίδα και αποφεύγουν συνειδητά να φτιάξουν.

Αυτό είναι όμως μεγάλο λάθος και παρακάτω θα το διαπιστώσετε με σαφήνεια και επιχειρήματα!

Βέβαια η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση, γι’ αυτό καλό είναι να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για το πώς να επιλέξετε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων.

Σήμερα το 60% των χρηστών αρχίζουν την έρευνα αγοράς κάνοντας αναζήτηση μέσω διαδικτύου από το σπίτι τους. Αυτό το ποσοστό είναι σίγουρο πως στο μέλλον θα αυξηθεί.

 

Ας δούμε λοιπόν τους σημαντικότερος λόγους για τους οποίους η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης της επιχείρησής σας.

 

Εδώ είναι 10 λόγοι που κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια ιστοσελίδα:

1.Οι πελάτες σας το αναμένουν

Αν αυτός ήταν ο μόνος λόγος στη λίστα, θα ήταν αρκετό. Για σκέψου το. Θα εμπιστευόσουν εύκολα μια επιχείρηση που δεν είχε ιστοσελίδα; Σκέψου το πλεονέκτημα του ανταγωνιστή σου που έχει ιστοσελίδα και θα βρεθεί πρώτος στην αναζήτηση του υποψήφιου πελάτη. Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσους τέτοιους πελάτες έχετε χάσει? Οι πελάτες πλέον είναι εκπαιδευμένοι να ψάχνουν στο Internet αυτό που θέλουν και αν δεν είστε εκεί τότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση σας.

 

Δωρεάν εκτίμηση του έργου σας

 

2. Αποτελεί την ταυτότητα της επιχείρησης σας

Μια σύγχρονη σωστά σχεδιασμένη και εντυπωσιακή ιστοσελίδα  προσελκύει τους χρήστες και προσδίδει στην εταιρεία σας έναν επαγγελματικό προφίλ. που ο επισκέπτης σας μπορεί να εμπιστευτεί.

Δείτε παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία ενός website.

Πολλοί είναι οι χρήστες που επιλέγουν μια επιχείρηση μόνο και μόνο από την ιστοσελίδα τους και κατά πόσο είναι επαγγελματική. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια ώστε να πραγματοποιήσουν μια επιθυμητή ενέργεια.

 

3. Έχετε έλεγχο των πληροφοριών.

Τα σχόλια των χρηστών στα social media (Facebook, Instagram)  είναι αρκετά, αλλά δεν θα πρέπει να έχετε την τελική γνώμη για το ποιες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία σας παρουσιάζεται στο κοινό; Το να έχετε μια ιστοσελίδα για την εταιρεία σας δημιουργεί αμέσως μια επίσημη παρουσία στο διαδίκτυο, ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεστε σε άλλους που μιλούν για εσάς. Και μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται ακριβώς όπως θέλετε, με το δικό σας τρόπο,λογότυπο, χρώματα και γραμματοσειρές.

4. Πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά

Η ιστοσελίδα είναι πιθανότατα ο μοναδικός τρόπος για να είναι η επιχείρηση σας ορατή προς όλο τον κόσμο.  Σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από όλον τον κόσμο και να εξελίξετε την εταιρείας σας προσαρμόζοντας την στις ανάγκες τις εποχής. Τα όρια της περιοχής σας πλέον δεν σας είναι εμπόδιο.

4. Καλύτερη υποστήριξη των πελατών & συνεργατών

Η ιστοσελίδας σας είναι όλο το 24ωρο Online και είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο στα χέρια σας. Μέσω της ιστοσελίδας σας μπορείτε να προσφέρετε διάφορα βοηθήματα τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες σας όπως οδηγίες, σημειώσεις, έντυπα αιτήσεων, χρήσιμα tip’s και όλα με ένα κλικ.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εσείς σε ποια έγγραφα θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες αφού υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μελών στην ιστοσελίδα σας ώστε μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες να έχουν πρόσβαση στο υλικό αυτό.

 

5. Online πωλήσεις – Αύξηση κερδών

Μέσα απο τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα σας μπορείτε με εύκολο και άμεσο τρόπο να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο. Πουλάτε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς να πληρώνεται επιπλέον προσωπικό ή άλλα πάγια έξοδα.

 

 

6. Γίνεστε περισσότερο ανταγωνιστικοί

Οι ανταγωνιστές σας είναι σχεδόν σίγουρο πως ήδη θα κάνουν χρήση των εργαλείων του διαδικτύου, γιατί όχι και εσείς! Είναι μια επένδυση που έχει σίγουρη απόσβεση χρημάτων μιας και το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων δεν είναι απαγορευτικό, ενώ αντίθετα τα οφέλη είναι πολλαπλά.

Βέβαια, το να έχεις μια ιστοσελίδα δεν σημαίνει ότι έλυσες όλα σου τα προβλήματα. Θα πρέπει μια ιστοσελίδα να ξεχωρίζει και να προσφέρει στον κάτοχο της επιχείρησης δυνατότητες και εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την εταιρεία του.

Η επιτυχία μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που θα πρέπει να εκτιμηθούν, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από εντυπωσιακό και αποδοτικό.

 

7. Σημαντική αύξηση πελατολογίου

Αυξάνεται σημαντικά το πελατολόγιο σας, αφού πλέον όλοι είναι εν δυνάμει πελάτες σας. Ειδικά σήμερα, οι χρήστες αγοράζουν μέσω Internet και όχι με την φυσική παρουσία τους σε κάποιο κατάστημα. Το μέλλον είναι το Internet και σε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε την κατάλληλη βαρύτητα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

8. Έχετε εταιρικό business email

Αποκτώντας μια δική σας ιστοσελίδα αποκτάται και δικό σας email που προσδίδει ένα επαγγελματικό προφίλ στην επιχείρησή σας.  Σίγουρα το Gmail είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά δεν δείχνει όμορφα τυπωμένο πάνω σε κάρτες ή διαφημιστικά. Χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό σας email και υπηρεσίες email marketing μπορείτε να δείτε σημαντική αύξηση στις μετατροπές και κατά συνέπεια στις πωλήσεις.

 

9. Οικονομικό κόστος κατασκευής

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι πιθανόν μια από τις πιο αποδοτικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για το όφελος της επιχείρησής σας, αφού το κόστος κατασκευής  είναι οικονομικό και με γρήγορη απόσβεση. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δικαιολογία.

 

10. Προσαρμόζεστε στις ανάγκες τις εποχής

Οι εξελίξεις αλλάζουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το διαδίκτυο σχεδόν καθημερινά. Τα εργαλεία που προσφέρει το διαδίκτυο είναι εξαιρετικά και πολλές φορές απολύτως απαραίτητα.

Μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα, χάνει έναν τεράστιο σύμμαχο στον αγώνα της ανάπτυξης, της αύξησης του πελατολογίου, των κερδών και της μακροβιότητας της επιχείρησής σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο λοιπόν. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και ξεκινήστε δυναμικά την νέα σας παρουσία στο διαδίκτυο. Σας βοηθάμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να την κάνετε γνωστή στο ευρύ κοινό.

 

 

ΠΗΓΗ  Webex

Sharing is caring!

https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/LogoPrasino-320x240.png
https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/LogoPrasino.png
Ιδέα

Έχετε μια ιδέα και θέλετε να τη συζητήσουμε?

Συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Subscribe

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας στο email τότε γραφτείτε στη λίστα μας. Δεν σπαμάρουμε. Το υποσχόμαστε!

iWebforYou

Η φιλοσοφία μας είναι 4 λέξεις: Απλότητα, Εκσυγχρονισμός, Αλληλεπίδραση και Απήχηση.
Όταν λειτουργούν με το σωστό τρόπο η επιτυχία είναι δεδομένη, η απήχηση σας αυξάνεται και εσείς απολαμβάνετε τους καρπούς της επίτευξης των στόχων μας.

Subscribe

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας στο email τότε γραφτείτε στη λίστα μας. Δεν σπαμάρουμε. Το υποσχόμαστε!

iWebforYou

Η φιλοσοφία μας είναι 4 λέξεις: Απλότητα, Εκσυγχρονισμός, Αλληλεπίδραση και Απήχηση.
Όταν λειτουργούν με το σωστό τρόπο η επιτυχία είναι δεδομένη, η απήχηση σας αυξάνεται και εσείς απολαμβάνετε τους καρπούς της επίτευξης των στόχων μας.

Copyright by iwebforyou. All rights reserved. 2020

Sharing is caring!