HomeKonstantinos Chaitas - iWebForYou - Δείτε εδώ το βιογραφικό μου.

https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/IMG_1162.jpg

CO – FOUNDER / DIGITAL MANAGERΚωσταντίνος Χάιτας

Γεννήθηκα στην Κοζάνη στις 9/10/1982, μεγάλωσα μέχρι τα 11 μου χρόνια στην Ιταλία στην πόλη της Bologna και αποφοίτησα από το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ το 1999.

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MSc Συστήματα Υπολογιστών του ΠΑΜΑΚ – 2013. Αποφοίτησα από το τμήμα Ηλεκτρονικής ΤΕΙ Αθηνών το 2005 ως ηλεκτρονικός μηχανικός με τηλεπικοινωνιακή κατεύθυνση, όπου παράλληλα είχα παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια JAVA και C++.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πρώτη επαγγελματική εμπειρία ήταν τον Απρίλιο του 2005 στην Intracom ως πρακτική αρχικά για έξι μήνες και μετά για άλλο ένα χρόνο ως ηλεκτρονικός μηχανικός όπου επισκεύαζα τα isdn modem (netmod) της ίδιας εταιρίας και τις τότε καινούργιες μηχανές του ΟΠΑΠ, που κυκλοφορούσαν ήδη σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Παράλληλα με την INTRACOM αποφάσισα να ασχοληθώ με την πιστοποίηση της CISCO που με είχε μαγέψει σαν αντικείμενο. Παρακολουθώντας ένα σεμινάριο 280 ωρών κατάφερα να πιστοποιηθώ ως CCNA με βαθμολογία 94,9%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτώ μια πρόταση από την εταιρία ANCO τηλεπικοινωνίες όπου εργάστηκα για 2,5 χρόνια ως μηχανικός δικτύων στην διεύθυνση υλοποίησης έργων της εταιρίας συμμετέχοντας σε μεγάλα project της για πελάτες όπως είναι η ΔΕΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, INDITEX, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΣΑΠ και πολλά άλλα.

Παράλληλα με την δουλειά στην ANCO παρακολούθησα και το επόμενο σεμινάριο της CISCO διάρκειας 240 ωρών (CCNP). Γνωριμίες και συναναστροφές με σοβαρούς επαγγελματίες του χώρου με ώθησαν να ανοίξω την δική μου εταιρία στην πατρίδα μου (Σιάτιστα Κοζάνης). Αρχικά ξεκινήσαμε αναλαμβάνοντας εγκαταστάσεις σε όλη την Βόρεια Ελλάδα project με CISCO WIRELESS συσκευές (σε 34 δήμους) και με Project υποστήριξης μηχανημάτων μέτρησης ρύπανσης της CODEL σε μεγάλους αυτοκινητοδρόμους όπως ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΜΩΡΕΑΣ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ κ.α.

Η κρίση ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που με ώθησε να αλλάξω πορεία και να ακολουθήσω τα βήματα που ακόμη και τώρα βαδίζω. Η πρώτη ενασχόληση με κατασκευή ιστοσελίδας ήταν το 2010. Για τις ανάγκες της εταιρίας μου ασχολήθηκα με την κατασκευή της ώστε να προωθήσω τις υπηρεσίες μας ψηφιακά. Παρακολούθησα αρκετά σεμινάρια μέχρι που κατάφερα να κλείσω και την πρώτη μου δουλειά λίγο πιο μετά.

ΓΝΩΣΕΙΣ & PROJECT

Οι γνώσεις μου βελτιώθηκαν αρκετά στο μεταπτυχιακό μου στο ΠΑΜΑΚ όπου ασχολήθηκα με HTML, CSS, JAVASCRIPT, PHP, MYSQL και κατάφερα να γράψω μια Web εφαρμογή τιμολόγησης,  υπολοίπων πελατών και άλλων λειτουργιών σχετικά με αυτό που χρησιμοποιώ ακόμη και σήμερα.

Από την τότε ενασχόληση μου ακολούθησε η υλοποίηση εκαντοντάδων project που αρκετά από αυτά υποστηρίζω ακόμη και σήμερα.

Στόχος μου είναι η νέα μας εταιρία με έδρα την Κύπρο, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για μένα και τον αδερφό μου να πετύχουμε τα όνειρα μας και να γεμίσουμε με άπειρα θετικά testimonials και ικανοποιημένους πελάτες. Ήδη από την δραστηριότητα μας μπορείτε να ρωτήσετε για εμάς και να ενημερωθείτε για την ποιότητα της δουλειάς μας.

We are growing

Credibly innovate granular internal or “organic“ sources whereas high standards in web-readiness. Energistically scale future-proof core competencies vis-a-vis impactful experiences.

FinanceJakob Bosch

HRMichelle Burton

Networking LeadDerek Nielsen

Design LeadDeborah Stacey

Frontend LeadRebecca Wilson

https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/LogoPrasino-320x240.png
https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/LogoPrasino.png
Ιδέα

Έχετε μια ιδέα και θέλετε να τη συζητήσουμε?

Συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Subscribe

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας στο email τότε γραφτείτε στη λίστα μας. Δεν σπαμάρουμε. Το υποσχόμαστε!

iWebforYou

Η φιλοσοφία μας είναι 4 λέξεις: Απλότητα, Εκσυγχρονισμός, Αλληλεπίδραση και Απήχηση.
Όταν λειτουργούν με το σωστό τρόπο η επιτυχία είναι δεδομένη, η απήχηση σας αυξάνεται και εσείς απολαμβάνετε τους καρπούς της επίτευξης των στόχων μας.

Subscribe

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας στο email τότε γραφτείτε στη λίστα μας. Δεν σπαμάρουμε. Το υποσχόμαστε!

iWebforYou

Η φιλοσοφία μας είναι 4 λέξεις: Απλότητα, Εκσυγχρονισμός, Αλληλεπίδραση και Απήχηση.
Όταν λειτουργούν με το σωστό τρόπο η επιτυχία είναι δεδομένη, η απήχηση σας αυξάνεται και εσείς απολαμβάνετε τους καρπούς της επίτευξης των στόχων μας.

Copyright by iwebforyou. All rights reserved. 2020