Scroll Top

Digital Marketing

image-49 (Demo)
image-50 (Demo)

Περα απο την Τεχνολογια, Ενωνουμε τους Ανθρωπους

Το digital marketing, ονομάζεται επίσης και online marketing και είναι η προώθηση των επιχειρήσεων σε πιθανούς αγοραστές στο internet η σε άλλα μέσα ψηφιακής επικοινωνίας. Αποτελείται από social media, email marketing, google ads, και διάφορους άλλους τρόπους διαφήμισης στο internet.

Στην iwebforyou, δεν δημιουργουμε απλως καμπανιες. Δημιουργουμε εμπειριες που ενωνουν τις μαρκες με το κοινο τους

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Βαθιά κατανόηση των μοναδικών αναγκών, επιθυμιών και προκλήσεων του κάθε πελάτη, επιτρέποντας μας να δημιουργούμε στρατηγικές που “αγγίζουν” το κοινό.

Στον γρήγορα μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο, η ικανότητα προσαρμογής είναι κλειδί. Ανταποκρινόμαστε σε νέες τάσεις και αλλαγές γρήγορα και αποτελεσματικά.

Παρέχουμε στους πελάτες μας τακτικές και διαφανείς αναφορές, ώστε να μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις των καμπανιών τους σε πραγματικό χρόνο.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς σε διάφορους τομείς – από SEO και content marketing μέχρι κοινωνικά μέσα και PPC – προσφέροντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό δεξιοτήτων.

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, με ευέλικτα πακέτα.

Εστιάζουμε στη δημιουργία στρατηγικών που προσφέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, προωθώντας τη βιωσιμότητα των brands και των πελατών μας.

Κάθε δημιουργική προσπάθεια έχει έναν σκοπό και είναι προσανατολισμένη στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων για τους πελάτες μας.

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις, δίνοντας στον πελάτη ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Διατηρούμε τακτική επαφή με τους πελάτες μας, ενημερώνοντάς τους για την πρόοδο και τις ενημερώσεις.

Εργαζόμαστε για τη μέγιστη επιστροφή της επένδυσης του πελάτη, εξασφαλίζοντας την καλύτερη αξία για τα χρήματά του.

Ενδιαφερόμαστε για τα αποτελέσματα. Όταν ο πελάτης μας επιτυγχάνει, επιτυγχάνουμε κι εμείς.

Δεν είμαστε απλά ένας προμηθευτής, αλλά ένας στρατηγικός συνεργάτης που συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη της εταιρίας σου.

Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα ειλικρινείς, δίκαιοι και διαφανείς σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Από τη σχεδίαση και την ανάπτυξη μέχρι το marketing και την υποστήριξη, προσφέρουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του πελάτη.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ IWEBFORYOU

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ?
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Έχεις κάποιο έργο που θέλεις να αναλύσουμε?

Ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας, δημιουργούμε την κατάλληλη στρατηγική για εσάς και με βάση τον προϋπολογισμό σας κινούμαστε ανάλογα.
Αποτέλεσμα αυτού είναι να παρουσιάσουμε στο χρήστη μια μοναδική και πλήρως επεξηγηματική ψηφιακή εικόνα, με στόχο τις πωλήσεις είτε τις επαφές με πελάτες.

Το Digital Marketing που κάνουμε δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε τζόγος με τα δικά σας λεφτά. Το Marketing μας βασίζεται στο πιο διάσημο μοντέλο. Το μοντέλο AIDA.

Πρώτα θέλουμε να δει το προϊόν μας η την υπηρεσία μας ο υποψήφιος πελάτης. Εδώ είναι το πρώτο στάδιο που μας μαθαίνει.

Έπειτα έχουμε το Interest (Ενδιαφέρον). Αφού μας έχει δει ο πελάτης για 1 η περισσότερες φορές, τότε φροντίζουμε να δημιουργήσουμε σε αυτόν με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον του.

Αφού έχουμε επιτυχώς ολοκληρώσει τα στάδια 1 & 2, έρχεται η σειρά της επιθυμίας του “εν δυνάμει πελάτη”. Μας έχει δει αρκετές φορές στα προηγούμενα στάδια, και έτσι του έχει δημιουργηθεί η επιθυμία να αγοράσει αυτό που προσφέρουμε.

Αφού ο πελάτης έχει περάσει από τα προηγούμενα στάδια επιτυχώς, ήρθε η ώρα για δράση. Ήρθε η ώρα να πετύχουμε όλοι το στόχο μας. Ο πελάτης, εσείς αλλά και εμείς.

Digital marketing Smart plans

Marketing With me
200 €
Μήνα
Social Media Management
6 Αναρτήσεις τον μήνα
Ελάχστη διάρκεια συνεργασίας: 4 μήνες
Ερευνα και ανάπτυξη ημερολογίου μήνα
Έρευνα και ανάπτυξη περιεχομένου αναρτήσεων
Γραφιστικά αναρτήσεων
Προγραμματισμός αναρτήσεων
Παρακολούθηση στατιστικών
Στατιστική ανάλυση μήνα
Εικόνες με δικαιώματα
Most Popular
250 €
Μήνα
Mail Marketing
4 Mail τον μήνα
4 Επαναλήψεις mail σε αυτούς που δεν το άνοιξαν με διαφορετικό τίτλο
Έρευνα και ανάπτυξη ημερολογίου μήνα
Ελάχστη διάρκεια συνεργασίας: 4 μήνες
Γραφιστικά
Προγραμματισμός
Παρακολούθηση στατιστικών
Παρακολούθηση στατιστικών
Εικόνες με δικαιώματα
150 €
ανά Άρθρο
Blog
Έρευνα Θέματος
Έρευνα για λέξεις κλειδιά
Ανάπτυξη Περιεχομένου με SEO στρατηγικές
Ανάπτυξη λεκτικού για Social Media
Ανάπτυξη εικαστικών
Προσαρμοή εικαστικών για social media
Εικόνες με δικαιώματα
Καταχώριση Blog στην ιστοσελίδα σου με SEO στρατηγικές
SEO βελτιστοποίηση
Κατόπιν Συνεννόησης
Facebook & Google Ads
Επικοινώνησε μαζί μας για να σου αναλύσουμε το εξατομικευμένο σου πλάνο

* Σε περίπτωση που συνδυαστούν κάποια από τα παραπάνω πακέτα, η τιμή θα αναπροσαρμοστεί με κάποια έκπτωση. Για τυχόν συνδυαστικά πακέτα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@iwebforyou.com ή μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, ώστε να σε ενημερώσουμε για το εξατομικευμένο σου πλάνο.

* Για το mail marketing είναι απαραίτητη η συνδρομή σε κάποιο CRM οπως Hubspot ή ZOHO. Αν δεν έχεις λογαριασμό σε κάποιο από αυτά επικοινώνησε μαζί μας να σε ενημερώσουμε σχετικά. Το κόστος λειτουργίας και διαχείρισης τοu CRM δεν συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

1Ανάλυση των Buyer Personas

Δημιουργια Αποτελσματικων Buyer Personas για καλυτερη στοχευση και επιτυχια

Η ανάλυση των Buyer Personas αναφέρεται στη διαδικασία κατανόησης και προσδιορισμού των ιδανικών πελατών μιας επιχείρησης. Μέσω αυτής, οι επιχειρήσεις δημιουργούν λεπτομερείς προφίλ βασισμένα σε πραγματικά δεδομένα, τα οποία περιλαμβάνουν τα δημογραφικά στοιχεία, τις συνήθειες αγοράς, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα. Η προσέγγιση αυτή επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους ανάλογα, εξασφαλίζοντας ότι οι προσπάθειες μάρκετινγκ και πωλήσεων είναι όσο το δυνατόν πιο στοχευμένες και αποτελεσματικές

2 Έρευνα Ανταγωνισμού

Η έρευνα ανταγωνισμού στο marketing αναφέρεται στη συστηματική διαδικασία συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών για τις επιχειρήσεις που ανταγωνίζονται άμεσα ή έμμεσα το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεις. Σκοπός της είναι να κατανοήσεις τις στρατηγικές, τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες, τις ευκαιρίες και τις απειλές που παρουσιάζουν οι ανταγωνιστές στην αγορά. Μέσω της έρευνας αυτής, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να διαμορφώσουν πιο εξατομικευμένες και αποτελεσματικές στρατηγικές marketing, να ανταποκριθούν στις αλλαγές της αγοράς και να παραμείνουν προαγωγικοί σε ένα δυναμικό περιβάλλον

3Εξατομίκευση

Εξατομίκευση στο marketing αναφέρεται στη διαδικασία προσαρμογής των μηνυμάτων, των προϊόντων ή των υπηρεσιών προς τις συγκεκριμένες ανάγκες, προτιμήσεις και συμπεριφορές του εκάστοτε καταναλωτή ή ομάδας καταναλωτών. Μέσω της εξατομίκευσης, οι επιχειρήσεις στοχεύουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των καμπανιών τους, προσφέροντας πιο σχετικό και συναφή περιεχόμενο σε κάθε καταναλωτή. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση δεδομένων και αναλυτικών εργαλείων που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν προφίλ για κάθε πελάτη και να τον προσεγγίσουν με μοναδικό τρόπο, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία του καταναλωτή και τα αποτελέσματα του marketing.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Έχεις κάποιο έργο που θέλεις να αναλύσουμε?
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
FAQ

Το digital marketing αφορά τις online στρατηγικές προώθησης που στοχεύουν στην αύξηση της παρουσίας, της επιρροής και των πωλήσεων ενός brand ή επιχείρησης.

Προσφέρουμε content marketing, social media marketing, email marketing, facebook ads, google ads και πολλά άλλα.

Το κόστος διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, το είδος της καμπάνιας και το πλάνο που θα αναλύσουμε. Δες τα DIGITAL MARKETING SMART PLANS για να έχεις μια εικόνα για τα αρχικά μας πακέτα.

Μέσω στρατηγικά σχεδιασμένων καμπανιών, διαφημίσεων, δημιουργίας περιεχομένου και αλληλεπίδρασης με το κοινό σας.

Μέσω διαχείρισης κριτικών, στρατηγικής περιεχομένου και proactive προσέγγισης (ανταπόκριση σε ερωτήσεις και προβλήματα από τους πελάτες σου) στην επικοινωνία.

Μέσω Α/B δοκιμών, βελτιστοποίησης της εμπειρίας του χρήστη και προσαρμογής του περιεχομένου στις ανάγκες του κοινού σας.

Η εξατομίκευση επιτρέπει την παρουσίαση του σωστού μηνύματος στο σωστό άτομο, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα μετατροπής.

Ξεκινώντας από την κατανόηση των στόχων σου, αναλύουμε την αγορά, τον ανταγωνισμό και το κοινό σου για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, να μας στείλεις email στο info@iwebforyou.com ή να μας καλέσεις στο +30 215 215 9402.

Διαθέτουμε εμπειρία, τεχνογνωσία και έναν ολοκληρωμένο προσανατολισμό και στρατηγικό σχεδιασμό προς τις ανάγκες των πελατών μας. Με απλά λόγια γιατί θα φέρουμε αποτελέσματα.

Χρησιμοποιούμε ποικίλα εργαλεία analytics για να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τα αποτελέσματα των καμπανιών μας.

Το χρονικό διάστημα εξαρτάται από την στρατηγική και τον στόχο της καμπάνιας. Ορισμένες τακτικές δίνουν άμεσα αποτελέσματα, ενώ άλλες απαιτούν περισσότερο χρόνο. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να αναλύσουμε τους στόχους και το πλάνο ώστε να μάθεις σχετικά με την προσέγγιση και τον χρόνο. 

Το content marketing είναι η δημιουργία και η διανομή ποιοτικού, σχετικού και κατάλληλα διαμορφωμένου περιεχομένου με στόχο την προσέλκυση και τη διατήρηση ενός κοινού.

Το email marketing είναι η προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρείτε τους πελάτες σας ενημερωμένους και να αυξήσετε τις πωλήσεις

Ναι, το digital marketing προσφέρει εξελιγμένα εργαλεία στόχευσης για την προσέγγιση συγκεκριμένων ομάδων.

PPC (Pay-Per-Click) είναι ένας τύπος διαφήμισης όπου πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Χρησιμοποιούμε δεδομένα, analytics και εργαλεία στόχευσης για να φτάσουμε στο κοινό που είναι πιθανότερο να ανταποκριθεί στο μήνυμά σου.

Ναι, προσφέρουμε πλήρη υπηρεσίες social media marketing για διάφορες πλατφόρμες.

VALUE DRIVEN MARKETING

Η βασική του αρχή είναι ότι το marketing πρέπει να προσθέτει αξία και όχι να την επιζητά.

Είναι μια προσέγγιση marketing βασισμένη στον πελάτη και όχι στο προϊόν όπως είναι το κλασικό marketing. Αποτελεί μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που διαπερνά σε όλα τα τμήματα της εταιρίας σας.

Εστιάζει στην μεγιστοποίηση της αξίας του πελάτη, αυξάνοντας την αξιοπιστία σας και τις συμφωνίες σας.

Βασιζόμαστε στην μοναδικότητα του καθενός για να προσαρμόσουμε το σωστό για εσάς Πλάνο Προώθησης μέσα από την απαιτούμενη Ερευνα.

 
Επισκεψιμότητα
100%
Σωστή Στόχευση
100%
Mail Marketing
100%
Personalization
100%

Στοχεύουμε στο να φέρουμε χιλιάδες νέους επισκέπτες στη σελίδα σας με διάφορα εργαλεία του internet.

Χτίζουμε τα κατάλληλα προφίλ πελατών με βάση την επιχείρηση σας και στοχεύουμε σε αυτούς.

Χρησιμοποιούμε Mail Marketing για να αλληλοεπιδρούμε συχνά με τους πελάτες μας είτε με πιθανούς πελάτες (leads)

Δίνουμε αξία στον πελάτη ενημερώνοντας τον κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του.

τι περιλαμβανει to
sales funnel
 
AWARNESS

Είναι το πρώτο στάδιο όπου ο υποψήφιος αγοραστής έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την επιχείρηση. Το σημαντικότερο στάδιο αυτού του βήματος είναι να κερδίσουμε την προσοχή του.

INTEREST

Σε αυτό το στάδιο ο υποψήφιος αγοραστής κάνει ενεργή έρευνα για να καλύψει τις ανάγκες του συγκρίνοντας ποιότητα παρουσίασης, τιμές και προσφορές

DECISION

Καθώς η έρευνα έχει τελειώσει ο πελάτης βρίσκεται πιο κοντά στην τελική του απόφαση

ACTION

Σε αυτό το στάδιο είναι η ώρα της μετατροπής του επισκέπτη σε πελάτη ο οποίος έχει ήδη αποφασίσει να επιλέξει εσάς.

RETENTION

Η επιτυχημένη διατήρηση ενός πελατολογίου είναι να του δίνεις προστιθέμενη αξία, ώστε να επιστρέφει συνέχεια και να είστε σημείο αναφοράς για αυτόν

Bottom-Back (Demo)

Digital marketing Smart plans

Marketing With me
200 €
Μήνα
Social Media Management
6 Αναρτήσεις τον μήνα
Ελάχστη διάρκεια συνεργασίας: 4 μήνες
Ερευνα και ανάπτυξη ημερολογίου μήνα
Έρευνα και ανάπτυξη περιεχομένου αναρτήσεων
Γραφιστικά αναρτήσεων
Προγραμματισμός αναρτήσεων
Παρακολούθηση στατιστικών
Στατιστική ανάλυση μήνα
Εικόνες με δικαιώματα
Most Popular
250 €
Μήνα
Mail Marketing
4 Mail τον μήνα
4 Επαναλήψεις mail σε αυτούς που δεν το άνοιξαν με διαφορετικό τίτλο
Έρευνα και ανάπτυξη ημερολογίου μήνα
Ελάχστη διάρκεια συνεργασίας: 4 μήνες
Γραφιστικά
Προγραμματισμός
Παρακολούθηση στατιστικών
Παρακολούθηση στατιστικών
Εικόνες με δικαιώματα
150 €
ανά Άρθρο
Blog
Έρευνα Θέματος
Έρευνα για λέξεις κλειδιά
Ανάπτυξη Περιεχομένου με SEO στρατηγικές
Ανάπτυξη λεκτικού για Social Media
Ανάπτυξη εικαστικών
Προσαρμοή εικαστικών για social media
Εικόνες με δικαιώματα
Καταχώριση Blog στην ιστοσελίδα σου με SEO στρατηγικές
SEO βελτιστοποίηση
Κατόπιν Συνεννόησης
Facebook & Google Ads
Επικοινώνησε μαζί μας για να σου αναλύσουμε το εξατομικευμένο σου πλάνο

* Σε περίπτωση που συνδυαστούν κάποια από τα παραπάνω πακέτα, η τιμή θα αναπροσαρμοστεί με κάποια έκπτωση. Για τυχόν συνδυαστικά πακέτα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@iwebforyou.com ή μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, ώστε να σε ενημερώσουμε για το εξατομικευμένο σου πλάνο.

* Για το mail marketing είναι απαραίτητη η συνδρομή σε κάποιο CRM οπως Hubspot ή ZOHO. Αν δεν έχεις λογαριασμό σε κάποιο από αυτά επικοινώνησε μαζί μας να σε ενημερώσουμε σχετικά. Το κόστος λειτουργίας και διαχείρισης τοu CRM δεν συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές.