Scroll Top

Google My Business

image-49 (Demo)
image-50 (Demo)

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ GOOGLE MY BUSINESS

Η παρουσία στο Google My Business είναι κρίσιμη για κάθε επιχείρηση στην ψηφιακή εποχή. Στην iwebforyou, κατανοούμε την ανάγκη για μια δυνατή και επαγγελματική παρουσίαση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOOGLE MY BUSINESS

Το Google My Business αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία της Google για τις τοπικές επιχειρήσεις. Δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες να διαχειρίζονται τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονται στην Αναζήτηση και στους Χάρτες της Google.

Google My Business Καταχώριση
Google My Business Καταχώριση

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Τοπικη Ορατοτητα

Το Google My Business βελτιώνει την τοπική σου ορατότητα. Όταν οι καταναλωτές αναζητούν υπηρεσίες ή προϊόντα κοντά τους, η επιχείρησή σου μπορεί να εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Εμπιστοσυνη των Καταναλωτων

Οι κριτικές και οι βαθμολογίες που συλλέγει το Google My Business δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να εκφράσουν τη γνώμη τους. Οι θετικές κριτικές μπορούν να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη προς την επιχείρησή σου.

Αμεση Επικοινωνια

Με τις δυνατότητες του Google My Business, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα μαζί σου, να βλέπουν τις ώρες λειτουργίας σου και να λαμβάνουν οδηγίες προς τον χώρο σου.

Δωρεαν Διαφημιση

Ενώ υπάρχουν πληρωμένες λειτουργίες στο Google My Business, η βασική καταχώρηση είναι δωρεάν και προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για να αυξήσεις την ορατότητα της επιχείρησής σου χωρίς κόστος.

Εικονες και Βιντεο

Επιτρέπει την προβολή φωτογραφιών και βίντεο της επιχείρησης, δίνοντας έτσι στους πελάτες μια πιο ζωντανή εικόνα του τι προσφέρετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Έχεις κάποιο έργο που θέλεις να αναλύσουμε?

Χρησιμοποιώντας το Google My Business, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την ορατότητά τους στην τοπική κοινότητα και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, εκμεταλλευόμενες τη δύναμη της Google.

                Google
My business       

Στην iWebForYou, αναγνωρίζουμε την αξία της ψηφιακής παρουσίας μιας επιχείρησης. Κατανοούμε πλήρως τις δυνατότητες που παρέχει το Google My Business και γιατί αποτελεί κεντρικό στοιχείο στην online επικοινωνία κάθε επιχείρησης

iWebForYou Logo

Google my business Plan

google With me
NEW
190 €
Google My Business
Καταχώριση επιχείρησης
Κείμενο Παρουσίασης
Φωτο εξωφύλλου
Ρυθμίσεις
10 Φωτογραφίες Επεξεργασία και Ανέβασμα
Καταχώριση 4 προϊόντα ή υπηρεσίες

* Σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά του πακέτου δεν σε καλύπτουν ή έχεις πολλαπλές τοποθεσίες επικοινώνησε μαζί μας στο info@iwebforyou.com ή στο +302152159402 για να σε ενημερώσουμε για το εξατομικευμένο σου πλάνο

ΓΙΑΤΙ IWEBFORYOU

Όταν πρόκειται για τον ψηφιακό κόσμο, η επιλογή του σωστού εταίρου είναι πολύ περισσότερο από την απλή δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Στην iWebForYou, ξεπερνάμε τα συμβατικά όρια του web design και της ψηφιακής προώθησης για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία.

Προσωποποιημένες Λύσεις
100%
Καινοτομία και Τεχνολογία
100%
Αποδοτικότητα και Αξιοπιστία
100%
Συνεχής Υποστήριξη
100%

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους της επιχείρησής σας.

Επενδύουμε συνεχώς στις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας παραμένουν πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, εγγυόμαστε ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε θα παραδοθεί με ακρίβεια, στις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί και στην προκαθορισμένη περίοδο.

Η δουλειά μας δεν τελειώνει με την παράδοση του έργου. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτική, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη και ομαλή λειτουργία των ψηφιακών σου λύσεων.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ?

Ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδων ξεκινάει με την αναγνώριση των βασικών απαιτήσεων του έργου. Το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών περιηγείται μέσω κινητού, έχει την ανάγκη για αλληλεπίδραση, για γρήγορη περιήγηση και απλότητα, θέλει να νιώθει ασφαλής. Η ίδια επιχείρηση που μας εμπιστεύεται την κατασκευή της ιστοσελίδας θέλει να νιώθει ασφαλής με την λειτουργία της. Έχοντας πλήρη γνώση των καλύτερων εργαλείων της αγοράς, τα χρησιμοποιούμε σε πλήρης εκδόσεις για να καλύψουμε όλες αυτές τις ανάγκες.

Προσωποποιημένες Λύσεις
100%
Καινοτομία και Τεχνολογία
100%
Αποδοτικότητα και Αξιοπιστία
100%
Συνεχής Υποστήριξη
100%
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Έχεις κάποιο έργο που θέλεις να αναλύσουμε?

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ GOOGLE MY BUSINESS

Μικρες & Μεσαιες Επιχειρησεις

Για επιχειρήσεις που έχουν φυσική τοποθεσία ή προσφέρουν τοπικές υπηρεσίες, το GMB είναι απαραίτητο για την αύξηση της προβολής τους στις τοπικές αναζητήσεις.

Επαγγελματιες Υγειας

Ιατροί, οδοντίατροι, ψυχολόγοι και άλλοι επαγγελματίες της υγείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το GMB για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους έχουν τις σωστές πληροφορίες επικοινωνίας, ώρες λειτουργίας και τοποθεσία.

Εστιατορια και Καφετεριες

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων μπορούν να προβάλλουν τα μενού τους, τις ώρες λειτουργίας, τις φωτογραφίες των πιάτων και τις αξιολογήσεις των πελατών.

Καταστηματα Λιανικης

Από μεγάλα εμπορικά κέντρα μέχρι μικρά τοπικά μαγαζιά, το GMB βοηθά στη διασφάλιση ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν την τοποθεσία, τις ώρες λειτουργίας και τα προϊόντα που προσφέρονται.

Επαγγελματιες Υπηρεσιων

Από υδραυλικούς μέχρι δάσκαλους κιθάρας, οι επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το GMB για να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους, τις τιμές και τις αξιολογήσεις.

Οργανισμοι και Ιδρυματα

Εκπαιδευτικά ιδρύματα, φιλανθρωπικές οργανώσεις, θρησκευτικά κέντρα και πολλά άλλα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το GMB.

πως μπορεις να προβληθεις μεσω του
google my business

Τοπικες Αναζητησεις

Οι εγγραφές στο GMB εμφανίζονται σε τοπικές αναζητήσεις στη Google. Όταν κάποιος αναζητά για παράδειγμα "κομμωτήριο κοντά μου", οι επιχειρήσεις που έχουν στήσει σωστά το GMB τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανιστούν στα πρώτα αποτελέσματα.

Πληροφοριες στον Χαρτη

Οι πληροφορίες της επιχείρησης, όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο και οι ώρες λειτουργίας, εμφανίζονται στο Google Maps, διευκολύνοντας τους πελάτες να βρουν και να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση.

Κριτικες

Οι πελάτες μπορούν να αφήσουν κριτικές και να βαθμολογήσουν την επιχείρηση. Οι θετικές κριτικές μπορούν να βοηθήσουν στην προσέλκυση νέων πελατών και στην εμπιστοσύνη προς την επιχείρηση.

Φωτογραφιες

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες των προϊόντων, των υπηρεσιών ή των χώρων τους. Οι φωτογραφίες μπορούν να προσφέρουν μια οπτική αναπαράσταση της ποιότητας και του χαρακτήρα της επιχείρησης.

Ειδοποιησεις για Προσφορες και Εκδηλωσεις

Μπορείς να δημοσιεύσεις ενημερώσεις, εκδηλώσεις ή προσφορές για να προβάλλεις τις τρέχουσες δραστηριότητές σου.

Q&A Τμημα

Οι πελάτες μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στο GMB, προσφέροντας στην επιχείρηση μια ευκαιρία να απαντήσει και να επικοινωνήσει απευθείας με το κοινό της.

Ειδικα Χαρακτηριστικα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα κρατήσεων ή η δυνατότητα παραγγελίας online (αν είναι διαθέσιμα για τον τομέα σου).

Google my business Plan

google With me
NEW
190 €
Google My Business
Καταχώριση επιχείρησης
Κείμενο Παρουσίασης
Φωτο εξωφύλλου
Ρυθμίσεις
10 Φωτογραφίες Επεξεργασία και Ανέβασμα
Καταχώριση 4 προϊόντα ή υπηρεσίες

* Σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά του πακέτου δεν σε καλύπτουν ή έχεις πολλαπλές τοποθεσίες επικοινώνησε μαζί μας στο info@iwebforyou.com ή στο +302152159402 για να σε ενημερώσουμε για το εξατομικευμένο σου πλάνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
FAQ

Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που προσφέρει η Google για τις επιχειρήσεις, με σκοπό να διευκολύνουν την προβολή τους στο Google Search και το Google Maps.

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν, να βελτιστοποιήσουν και να διαχειριστούν την καταχώρισή τους στο GMB, εξασφαλίζοντας μέγιστη ορατότητα και επαγγελματική παρουσία.

Το κόστος και οι λεπτομέρειες του πακέτου καταχώρισης του Google my Business βρίσκονται αναλυτικά παραπάνω

Όχι η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν από την Google.

Η διαδικασία συνήθως διαρκεί έως 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περίπτωση. Αν απαιτηθεί διαδικασία ταυτοτοποίησης θα πρέπει να περιμένουμε την αποστολή φακέλων με κωδικούς από την ίδια την Google.

Όχι, μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός λογαριασμού για εσένα.

Υπάρχουν 2 επιλογές σε αυτό. Έχεις την δυνατότητα να ζητήσεις ένα σεμινάριο διαχείρισης της επαγγελματικής σου καρτέλας Διάρκειας max 2 ωρών με επιπλέον επιβάρυνση 35 € ή να διαλέξεις ένα από τα πακέτα υποστήριξης μας. Για ενημέρωση σχετικά με τα πακέτα μας στείλε μας email στο info@iwebforyou.com

Παρέχουμε συμβουλές και στρατηγικές για τον τρόπο ανταπόκρισης στις κριτικές, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές.

Μπορούμε να διαχειριστούμε και να βελτιστοποιήσουμε πολλαπλές καταχωρίσεις για τις διάφορες τοποθεσίες της επιχείρησής σου. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Θα πρέπει να μας ενημερώσεις σχετικά με τις πολλαπλές υπηρεσίες πριν την έναρξη υλοποίησης της υπηρεσίας.

Υπάρχουν εργαλεία μέσα στην καρτέλα σου με στατιστικές αναλύσεις. Η περιήγηση σε αυτά είναι μέρος του σεμιναρίου που αναφέραμε παραπάνω στην ερώτηση “Πώς μπορώ να ανανεώσω ή να ενημερώσω τις πληροφορίες μου στο GMB μέσω της υπηρεσίας σας;”

Εξασφαλίζουμε ότι η σελίδα σου θα παρουσιάζεται επαγγελματικά, θα είναι πλήρως βελτιστοποιημένη και θα προσελκύει περισσότερους πελάτες.

Μπορείς να μας στείλεις email στο info@iwebforyou.com, να μας καλέσεις στο +302152159402 ή να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει παρακάτω.

Παρέχουμε εγγύηση ικανοποίησης για τις υπηρεσίες μας και είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.

Ναι, το πακέτο μας περιλαμβάνει την δημιουργία γραφιστικών για τις ανάγκες της καταχώρισης. Αν θέλεις να δημιουργήσουμε κάποιο βίντεο παρουσίασης θα πρέπει να μας ενημερώσεις για να σου γνωστοποιήσουμε το επιπλέον κόστος δημιουργίας του. Δεν παρέχουμε υπηρεσίες φωτογράφισης ή λήψης βίντεο.

Είναι σημαντικό να ενημερώνεις τακτικά την καταχώρισή σου, ειδικά όταν υπάρχουν αλλαγές στην επιχείρησή σου. Αν δεν θέλεις να το κάνεις εσύ μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσένα, εφόσον υπάρχει κάποιο συμβόλαιο υποστήριξης. Αν δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο υποστήριξης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αφού σε ενημερώσουμε για τα πακέτα μας αναλυτικά.

Το GMB υποστηρίζει πολλαπλές τοποθεσίες και μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διαχειριστείς κάθε καταχώριση αναλόγως. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο καταχώρισης που είναι αναρτημένο. Θα πρέπει να μας ενημερώσεις πριν την αγορά του πακέτου για αυτή την ιδιαιτερότητα.

Ναι, το GMB είναι ιδανικό για τοπική προβολή και μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου να εμφανιστεί στις τοπικές αναζητήσεις της Google. Ο σκοπός της επαγγελματικής και βελτιστοποιημένης καταχώρισης από την iWebForYou είναι η εμφάνιση της καρτέλας σου όσο το δυνατόν περισσότερες φορές.

Είναι καλό να δημοσιεύεις τακτικά νέα και ενημερώσεις, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, για να διατηρείς την ενεργό παρουσία σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Ζήτησε μας τα Digital Marketing πακέτα που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις όχι μόνο στο Google My Business αλλά και στα Social Media.

Ναι, μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαχείριση όλων των δημοσιεύσεων σου στο GMB, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών και των γεγονότων. Ζήτησε μας τα εξατομικευμένα Digital Marketing πακέτα που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις στον ψηφιακό κόσμο.

Σε αυτή την σελίδα παρακάτω θα βρεις το πακέτο μας για την καταχώριση του Google My Business. Αν δεν σε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του πακέτου ή έχεις πολλαπλές τοποθεσίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας για να σε ενημερώσουμε σχετικά με το εξατομικευμένο σου πλάνο.

Η υπηρεσία μπορεί να ακυρωθεί μέχρι ένα 24ώρο το πολύ μετά την πληρωμή με 100% επιστροφή χρημάτων. Από την στιγμή που η ομάδα μας ξεκινήσει να δουλεύει την καρτέλα σου δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων. Η διαδικασία είναι τέτοια και την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά που δεν μας έχουν τύχει αντίστοιχα γεγονότα.

Bottom-Back (Demo)

Με τη σωστή ρύθμιση και διαχείριση, το Google My Business μπορεί να γίνει ένας πολύτιμος σύμμαχος για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΗΔΗ!
Έχεις κάποιο έργο που θέλεις να αναλύσουμε?