Web DevelopmentΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝΠοια είναι τα σημεία που καθορίζουν την επιτυχία μια ιστοσελίδας

August 7, 2019by iwebforyou
https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/poioi-paragontes-kathorizoun-thn-epituxia-enos-website-1280x543.jpg

Δεν είναι λίγα τα σημεία που καθορίζουν την επιτυχία μια ιστοσελίδας. Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση όσο μπορεί να φαίνεται για κάποιους. Ειδικά στις μέρες μας, όλο και περισσότερα είναι τα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας, για να μπορεί να είναι αντάξια των προσδοκιών. Σήμερα οι τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και οι απαιτήσεων των πελατών είναι σε υψηλό βαθμό.

 

Εντυπωσιακός σχεδιασμός (Web Design)

Σίγουρα το design ή πιο απλά το πόσο καλαίσθητο είναι ένα site, αποτελεί ένα δυνατό σημείο μιας ιστοσελίδας. Η σχεδίαση ιστοσελίδων απαιτεί από τον designer να έχει γούστο, στυλ και άποψη, ενώ στόχος του είναι να προσαρμόσει το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα στις ανάγκες και στα χαρακτηριστικά του εκάστοτε πελάτη.

 

Δείτε 10 λόγους για να φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα.

Χρηστικότητα & ευχρηστία

Η ευχρηστία και η λειτουργικότητα της σελίδας είναι σημαντική για την βιωσιμότητα της αλλά και για την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Θα πρέπει ο επισκέπτης  να μην δυσκολευτεί καθόλου να βρει την πληροφορία που αναζητά. Η εύκολη πλοήγηση είναι επίσης βασικός παράγοντας της σελίδας σας.

 

Σαφήνεια και εξαιρετικό περιεχόμενο

Τα κείμενα, οι πληροφορίες, τα μενού και τα keywords που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να έχουν σαφήνεια, απλότητα και λογική συνέχεια. Θα πρέπει ο χρήστης , να πάρει άμεσα την πληροφορία που χρειάζεται χωρίς υπερβολές, επαναλαμβανόμενες λέξεις και κουραστικά χωρίς νόημα κείμενα.

 

Οι επισκέπτες σας δεν έχουν ούτε τον χρόνο, ούτε την υπομονή για να προσπαθήσουν να καταλάβουν τι θέλετε να πείτε.

 

Δημιουργικότητα & καλαισθησία

Πρωτοτυπήστε, δημιουργήστε, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Κάντε το διαφορετικό, κάντε κάτι που θα αφήσει στον επισκέπτη σας με το στόμα ανοικτό.

 

 

Responsive Design

Συμβατή με όλες τις συσκευές

Το responsive design είναι μια διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων με τέτοιο τρόπο, που αυτόματα η σελίδα σας αντιλαμβάνεται απο ποια συσκευή (desktop, laptop, tablet ή smartphone), βλέπει την σελίδα ο χρήστης και προσαρμόζει αυτόματα το περιεχόμενο της (κείμενα, φωτογραφίες, μενού), βάση μαθηματικών υπολογισμών για την καλύτερη παρουσίαση της σελίδας.

 

SEO – Search Engine Optimization

Είναι η συνεχής διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας, με στόχο, να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google για αναζητήσεις συγκεκριμένων λέξεωνκλειδιών. Όσο εντυπωσιακή να είναι μια ιστοσελίδα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν δεν μπορεί κανείς να την βρει.

 

Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι το SEO μεταφράζετε σε περισσότερους πελάτες, μεγαλύτερα κέρδη, αύξηση επισκεψιμότητας και γενικά σε ότι έχει να κάνει με την προβολή μια επιχείρησης.

 

Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας

Η ταχύτητα φόρτωσης μια ιστοσελίδας, είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας SEO, που επηρεάζει άμεσα αλλά και έμμεσα την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και κατά συνέπεια και το ποσοστό μετατροπών (μετατροπές = πωλήσεις). Ένα γρήγορο site προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία χρήσης στον επισκέπτη αφού όλοι, ειδικά σήμερα, θέλουν τα πάντα στο internet να γίνονται γρήγορα.

 

Μερικά παραδείγματα θα σας πείσουν…

  • Google -“500ms καθυστέρηση ισούται με 20% μείωση κερδών”
  • Microsoft Bing – “2s καθυστέρηση ισούται με μείωση 2.5% σε κλικ”
  • Amazon – “100ms καθυστέρηση ισούται με 2% μείωση κερδών”

 

ΠΗΓΗ Webex

Sharing is caring!

https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/LogoPrasino-320x240.png
https://iwebforyou.com/wp-content/uploads/2019/08/LogoPrasino.png
Ιδέα

Έχετε μια ιδέα και θέλετε να τη συζητήσουμε?

Συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Subscribe

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας στο email τότε γραφτείτε στη λίστα μας. Δεν σπαμάρουμε. Το υποσχόμαστε!

iWebforYou

Η φιλοσοφία μας είναι 4 λέξεις: Απλότητα, Εκσυγχρονισμός, Αλληλεπίδραση και Απήχηση.
Όταν λειτουργούν με το σωστό τρόπο η επιτυχία είναι δεδομένη, η απήχηση σας αυξάνεται και εσείς απολαμβάνετε τους καρπούς της επίτευξης των στόχων μας.

Subscribe

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας στο email τότε γραφτείτε στη λίστα μας. Δεν σπαμάρουμε. Το υποσχόμαστε!

iWebforYou

Η φιλοσοφία μας είναι 4 λέξεις: Απλότητα, Εκσυγχρονισμός, Αλληλεπίδραση και Απήχηση.
Όταν λειτουργούν με το σωστό τρόπο η επιτυχία είναι δεδομένη, η απήχηση σας αυξάνεται και εσείς απολαμβάνετε τους καρπούς της επίτευξης των στόχων μας.

Copyright by iwebforyou. All rights reserved. 2020

Sharing is caring!